Informatie aflevering

levertijd oude klinkersLevertijd

Uiteraard leveren we de klinkers bij onze klanten thuis af. Levertijden zijn in overleg.

Het transport wordt gedaan door onze eigen vrachtwagens en eigen medewerkers.

Soms wordt het door extern transport gedaan,

Let op dat er niet altijd met de vrachtwagen in de straat kan worden gelost.

Levering in big bag of op pallet:

 • De losplaats moet goed bereikbaar zijn vanaf de verharde weg.
 • De kraan van de vrachtwagen kan tot circa 3 meter naast of achter de vrachtwagen lossen.
 • De ondergrond moet hard en vlak zijn.
 • Bij het lossen hoeft u niet perse aanwezig te zijn, u kunt van te voren per mail doorgeven waar u de bestelling gelost wilt hebben.
 • De chauffeur zal altijd proberen om zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats te lossen. Helaas is dit in de praktijk niet altijd mogelijk. De chauffeur zal dan ter plaatse met u naar de beste oplossing zoeken.
 • De bestelling zal ten alle tijden gelost worden.
 • U kunt ook kiezen voor levering met kleinere oplegger (circa 12 meter) of levering met kooi-aap. Hiervoor geldt een toeslag van € 85,00 incl btw.  Bij levering met een kleinere wagen of kooi-aap kunnen de levertijden oplopen.

Een exacte tijdstip van levering kunnen we niet aangeven.

THUISBLIJVEN

Indien u gekozen heeft om te pinnen bij aflevering moet u uiteraard thuis zijn.

Heeft u gekozen om van te voren via IDeal of creditcard te betalen dan hoeft u in principe niet thuis te zijn. Het is dan wel gewenst om de plaats waar u de producten gelost wil hebben duidelijk aan te geven en ten allen tijde telefonisch bereikbaar te zijn. Dan heeft de chauffeur altijd de mogelijkheid om u te bellen om de losplek te bepalen.

 • los gestort, de stenen worden met schudbak, nieuwe aangeschaft in 2019  en nog nog meer zand tussen de stenen uit zeven!
 • zie foto hieronder, het zand valt eruit, geladen(vrij van grond/zand,de enigste in Nederland), bij de meeste collega’s wordt er veel zand en grond bij geleverd;
 • in big bags: (kleine toeslag per m2)
 • gestapeld op pallets: op aanvraag, afhankelijk van welke gebakken steen;
 • Weegsysteem ( NIEUW 2019) op de shovel. Dit omdat het aantal m2 dan altijd 100% klopt;

Big bags De Oude KlinkerPallet De Oude Klinker

Los gestort op shovel van De Oude Klinker

Bezorgkosten van onze sierbestrating

Voor het bezorgen van de oude klinkers hanteren wij een km prijs van € 1.80 incl btw te rijden km. Voorbeeld: is de afstand 50 km heen en terug , dan betaald u € 90,75 incl  btw.

Bij transporten met meerdere bestellingen zijn kortingen op de kilometerprijs mogelijk. Dan is er wel extra overleg nodig over datum en tijdstip van aflevering.

De Oude Klinker biedt ook een big bag service. Ideaal voor kleinere partijen. De verpakking in een big bag betekent wel een toeslag van € 5,50 per m2 incl btw  op de normale prijs van de klinkers. De bezorgkosten bedragen dan slechts € 199 euro indicatief,

De levertijd voor de big bag service is maximaal vier weken. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

opslag van De Oude Klinker

Afhalen

Het zelf afhalen van klinkers is mogelijk,   echter alleen op afspraak en NIET OP ZATERDAG,. Onder de 10 m2 hanteren wij een toeslag van 10% op de m2-prijs.

Prijs op aanvraag.

Dit is omdat de partij eenmalig is en  afhankelijk van de benodigde hoeveelheid, de transportafstand en de levertermijn.