Contact – tel: (0031)06-30152664 of (0031)06-53890444

Bel +316-30152664 of vul het formulier hieronder in:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door De Oude Klinker B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.

  StraatStenenHandel is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1970 en is gespecialiseerd in oude klinkers ofwel gebruikte sierbestrating. Het assortiment bestaat uit een groot aantal Hollandse kleiklinkers van zeer goede kwaliteit. Bij StraatStenenHandel vindt u allerlei soorten oude sierbestrating, van Kinderkoppen tot Waalformaat en van Dikformaat tot Klinkerkeien. Kortom, voor oude gebakken klinkers moet u bij StraatStenenHandel zijn. Bent u op zoek naar een specifiek soort oude gebakken klinker en vindt u op onze website niet precies wat u zoekt of wilt u de oude gebakken sierbestrating liever in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze showtuin in Beuningen. Na een bezoek aan onze showtuin gelijk klinkers uitzoeken en meenemen? Ook dat is mogelijk! Onze opslag bevindt zich naast de showtuin.

  Sierbestrating online bestellen

  Sierbestrating online bestellen is heel eenvoudig bij StraatStenenHandel.nl. De sierbestrating is te bestellen per vierkante meter en betalen kan met iDeal of bij aflevering. Wilt u de bestrating liever op komen halen? Ook dat is mogelijk! Heeft u specifieke vragen over de stenen of het bestel- en afleverproces? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Op zoek naar goedkope sierbestrating?

  Uw tuin veranderen of een nieuwe tuin aanleggen met een mooi terras en een oprit met een beperkt budget? Dan bent u bij StraatStenenHandel aan het juiste adres! Ook voor het aanleggen van een siervolle inrit of parkeerplaats voor uw auto’s vindt u bij ons een ruim assortiment in oude gebakken klinkers. StraatStenenHandel heeft goedkope sierbestrating voor elke portemonnee en biedt straatstenen vanaf €2.95 per vierkante meter. Naast ons scherp geprijsde assortiment hebben wij altijd verschillende aanbiedingen. Hier vindt u bijvoorbeeld Waaltjes vanaf €17,95 per vierkante meter. Is uw favoriet momenteel niet in de aanbieding bij StraatStenenHandel? Neem telefonisch contact op voor een scherpe dagprijs(+316-30152664).

  Maatvaste stenen

  Regelmatig krijgen wij de vraag of de gebakken klinkers die wij aanbieden maatvast zijn. In principe zijn gebakken stenen niet maatvast. Onze gebakken klinkers hebben een minimale afwijking. Deze minimale afwijking levert geen problemen op met bestraten. Echter is het altijd van belang om rekening te houden met knipverlies.

  Offerte oude klinkers

  Wanneer u uw tuin of oprit aan gaat leggen, gaat u niet over één nacht ijs. Bent u benieuwd naar het financiële plaatje van uw plannen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij StraatStenenHandel aan. Door een aantal vragen te beantwoorden kunnen wij u vertellen wat het kost om uw tuin of oprit te bestraten met Hollandse klinkerkeien of waaltjes.

  Contact met StraatStenenHandel

  Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een scherpe dagprijs via het offerte formulier of bel +316-30152664. De gebakken klinkers liever in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk in onze showtuin . De showtuin van StraatStenenHandel bevindt zich op het terrein van tuincentrum Bull in Beuningen. StraatStenenHandel is geopend van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

   

  Dit product wordt weer hergebruikt! Hergebruikte klinkers. StraatStenenHandel.nl. recycling duurzame sierbestrating

  Btw-nummer NL8501.24.281.B01 KvK-nummer 51679256

  StraatStenenHandel.nl